Gratis verzending vanaf €75 (BE)

Your cart

Your cart is empty

2016

Hi! Ik ben Axelle Lens en in 2016 heb ik de webshop By Lenz opgericht. Dit begon heel klein met slechts enkele stuks op een klein kamertje van 10m2 bij mijn ouders thuis.

All I had was a laptop and a dream.

Ik ben eigenlijk afgestudeerd als interieurarchitect aan de UHasselt, maar diep vanbinnen had ik altijd al de droom om een eigen kledingzaak te openen. Ik had alleen nooit gedacht dat dit ooit mogelijk zou zijn. Toen ik geen werk vond als interieurarchitecte besloot ik om mijn kans te wagen. De webshop had een rustige start, maar ik vond het zo leuk om te zien dat mensen effectief de door mij gekozen kleding wouden kopen! Dit gaf mij dan ook genoeg doorzettingsvermogen om het te doen slagen. Het moest wel, want dit was écht wat ik wou doen in mijn leven.

De webshop groeide goed door en na een half jaartje had ik genoeg omzet om de huur van een handelspand te betalen. Een fysieke winkel was uiteindelijk mijn grote droom dus ik besloot de sprong te wagen. Ik opende een winkel in de Herentalsstraat in Turnhout centrum, waar we vandaag de dag nog steeds vertoeven. Het was super spannend, maar I did it!

 

TEAM

Waar ik in het begin alles alleen deed, zowel de winkel als webshop, werd het door onze groei tijd om uit te breiden en een team aan te nemen. Momenteel bestaat ons team uit mijzelf, onze storemanager Elke, webshopverantwoordelijke Eline en mijn vriend Rik die de technische kant van de webshop achter de schermen voor zijn rekening neemt. Ondertussen zijn we dus al met 4!

Het is super cliché, maar team work really makes the dream work. Ik besef elke dag dat het zonder zo'n TOPteam niet zou kunnen. Ik ben zo immens fier op ons!

Op naar de volgende uitdagingen! Stay tuned, want ons verhaal is nog lang niet klaar!

xxx Axelle